Att inte blogga en synd?

Jag har syndat i #Blogg100. I helgen åt jag alldeles för många ostbågar och bloggade inte en rad. Massor av dåliga men krassa ursäkter. Hade inte tid, ork, inspiration.

Men mest ville jag umgås med min man. Vi har börjat titta på film igen. På DVD med kisspauser. Och sen pratar vi om filmerna. Och lyssna på musik aktivt. Både musik vi har fysiskt lagrade och via en musiktjänst där nästan allt finns. Och vi pratar om musiken.

Förlåt, men det var så mycket mer värt än att blogga för er. Eller kanske mest för mig själv.

Hur gör ni som är proffs på bloggande och sociala medier? Hur klarar ni att dela tiden mellan familjen i köttvärlden och vännerna i sociala medier?

Om min man använde Twitter mer skulle jag tweeta när kokkaffet är färdigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *