Digitalt deltagande – att sätta spår

Näst sista dagen på mitt vikariat som webbkommunikatör. En dag kvar att försöka påverka, förändra mot ökat digitalt deltagande. Försöka att inspirera och avdramatisera, ge svar på farhågorna om sociala medier.

Kommuninvånarna finns redan i sociala medier. Pressen som vill förmedla vad som händer i kommunen efterfrågar material från sociala medier. Ni sänder väl via Bambuser? Frågor kommer om varför det inte finns ett Twitterkonto.

Jag lyckades övertyga tillräckligt mycket för att få uppdraget att ta fram riktlinjer för sociala medier! Skriver, skriver om. Det måste bli bra och användbart.

Men tar någon vid arbetet efter mig? Kommer det att prioriteras bort? Vad händer när jag inte längre engagerar och tjatar? Förhoppningsvis har jag startat en liten förändring. Och förståelse för att det inte går att vägra att delta i sociala medier när omvärlden finns där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *