Fyra nyanser av blått – inför WebCoast

20130221-222334.jpgTre veckor kvar tills det är dags att packa för knytkonferensen WebCoast. Sociala medier fylls nu av diskussioner om vad workshoppar och sessioner ska fyllas av. Medan jag funderar över vilken kulör av nagellack som är mest WebCoast. Eller alla fyra nyanser av blått?

Jo jag funderar också över om jag har något att bidra med. Förra året blev det en spontan liten session med frågan om hur man får fler småföretag att förstå betydelsen av en digital närvaro. Men i år då? Det finns tid att tänka medan det provmålade nagellacket torkar.

För er som missat vad som är vårens stora webbhändelse. WebCoast är en deltagardriven konferens om allt som har med webben att göra. På Lindholmen i Göteborg samlas upp till 250 entusiastiska deltagare 15-17 mars, äter räckmacka, knyter kontakter och utbyter erfarenheter. Det finns biljetter kvar. Skynda köp så ses vi där!

2 reaktion på “Fyra nyanser av blått – inför WebCoast

  1. Det beror ju helt på vad du har tänkt att matcha med i klädsel. Vad du än tar så se till att det inte är gult 🙂 Blått o grönt är en läcker kombo.

    • Helst skulle jag vilja ha mitt bikersvarta skinnställ men det är nog för svalt i mitten av mars att susa 15 mil på hojjen. Det blir nog jeansblått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *