Det blåser inte scorm

I två dagar har jag varit på kurs och lärt om ett verktyg för e-learning och vet att det finns något som kallas SCORM, Sharable Content Object Reference Model.

Jag har nästan inte hunnit tänka på annat än allt jag lärt mig. En timma promenerar jag runt i snålblåst för att kyla ner huvudet.

20130313-224014.jpg

I Gamla stan betraktar jag sneda hus och funderar över hur det kan ha varit en gång i tiden innan turistkommersen fanns där. Hur det luktade och hur det lät. Träskor mot gatsten, ekon mellan husen? Fanns det plats för hästar? Vilka människor bodde där och vad arbetade de med?

Skymningen faller och butikerna stänger. Rinnande ljus tänds på matställen och ska locka in oss frusna och lätt hungriga. Jag är mest trött, uttröttad och vänder tillbaka mot hotellet. Det blåser inte scorm… storm men det är ännu vinterkallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *